دانش آموزان هنرستاني بايد به عنوان نيروي كار آينده كشور وارد بازار كار شوند

۳۶۴ بازديد
مديركل دفتر آموزش هاي فني و حرفه اي وزارت آموزش و پرورش :
دانش آموزان هنرستاني بايد به عنوان نيروي كار آينده كشور وارد بازار كار شوند
مديركل دفتر آموزش هاي فني و حرفه اي وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اينكه دانش آموزان هنرستاني به عنوان نيروي كار آينده كشور بايد وارد بازار كار شوند، گفت: به همين جهت نوع آموزش ها در هنرستان ها بايد در راستاي يادگيري و كسب مهارت هاي لازم هنرجويان باشد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش وپرورش به نقل از استان مركزي، سيد محسن حسيني مقدم افزود: چهاردهمين دوره مسابقات علمي عملي هنرستان هاي فني و حرفه اي و كشاورزي سراسر كشور با هدف بررسي وضعيت آموزشي در هنرستان ها و شناسايي دانش آموزاني كه از مهارت هاي بالاتري برخوردار بوده و هم اكنون اين دوره از مسابقات به منظور ايجاد يك محيط رقابت سازنده و علمي در حال برگزاري است.

وي بيان كرد: در اين مسابقات مباحث عملي و كارگاهي دانش آموزان بيشتر به مسابقه گذاشته مي شود و مهارتهاي ذكر شده مورد ارزيابي قرار مي گيرد.

مديركل دفتر آموزش هاي فني و حرفه اي وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برگزاري چنين مسابقاتي به جهت دستيابي و كسب ميزان مهارت هاي دانش آموزان و افزايش تاثير آموزش هاي هنرستاني مي باشد.

حسيني مقدم بيان كرد: اين مسابقات با حضور دانش آموزان پايه سوم هنرستان هاي سراسر كشور از دي ماه سال گذشته در مرحله هنرستاني، منطقه اي و استاني برگزار شده و امروز نيز شاهد برگزاري مرحله كشوري آن با حضور 218 نفر در 36 شاخه فني و حرفه اي در شهر اراك مي باشيم.

وي تاكيدكرد: ارتقاي اثر بخشي و افزايش كارايي در نظام تعليم و تربيت از جمله اهداف كلان سند تحول بنيادين آموزش و پرورش مي باشد و ارتقاي كيفيت آموزش هاي فني و حرفه اي مهمترين سياست و راهبرد اين دفتر بوده، به گونه اي كه در طراحي و اجراي برنامه هاي آموزشي همواره اين مهم در نظر گرفته شده است.

مديركل دفتر آموزش هاي فني و حرفه اي وزارت آموزش و پرورش در بخش ديگر سخنان خود در راستاي چگونگي جذب دانش آموزان به هنرستان ها، اضافه كرد: جهت افزايش جذب دانش آموزان به سمت هنرستان ها، كار معرفي هنرستان ها، رشته هاي موجود، آينده شغلي، نياز شغل در جامعه از دوره متوسطه اول در مدارس آغاز مي شود.

حسيني مقدم اظهاركرد: بازديد دانش آموزان متوسطه اول از كارخانجات و مراكز صنعتي، صحبت و معرفي رشته هاي هنرستاني با اولياي دانش آموز از جمله اقداماتي است كه جهت معرفي رشته هاي هنرستاني به دانش آموزان صورت مي گيرد.

وي افزود: در نظام آموزشي در دوره دوم متوسطه بر اساس برنامه درسي ملي سه شاخه نظري، فني و حرفه اي و كاردانش وجود دارد كه در شاخه فني و حرفه اي دانش آموزان با حرفه آشنا مي شوند و تعريف حرفه مجموعه اي از مشاغل است اما در كارو دانش، دانش آموز با يك شغل و يك مهارت آشنا مي شود.

مديركل دفتر آموزش هاي فني و حرفه اي وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: براي بروزرساني تجهيزات مدارس فني و حرفه اي، رديف هاي اعتباري خاصي براي هنرستان ها در نظرگرفته شده است كه دولت در اين راستا اعتباري بالغ بر پانصد و چهل ميليارد ريال در بودجه 96 پيش بيني كرده است.

حسيني مقدم ادامه داد: بودجه ديگري نيز از محل درآمدهاي حاصل از فروش گاز وجود دارد كه بخشي از آن جهت خريد تجهيزات هنرستان ها اختصاص مي يابد و امسال نيز دولت مبلغي را در برداشت از صندوق توسعه ملي پيش بيني كرده است.

گفتني است؛ چهاردهمين دوره مسابقات علمي عملي هنرستان هاي فني و حرفه اي و كشاورزي سراسر كشور از 18 تا 20 ارديبهشت ماه سال جاري در اراك برگزار مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.